Sverige bloggar

Populära sportbloggar

179727-soccer-blog

Att bloggning har blivit en trend inom Sverige är helt klart och man behöver inte vara en fena på att skriva för att kunna blogga. När det kommer till sport så är det händelser under matcher, resultat och placeringar som står i förgrunden. Kolla in bloggen på lunchrasten på jobbet och håll koll på resultaten även om du råkade somna och missade gårdagens match.

För alla fotbollsfantaster driver sportchefen Robert Laul fotbollsbloggen på Aftonbladets sida. I den kan du läsa det senaste inom fotbollsvärlden och ge dina egna kommentarer kring händelser om du vill. Att bloggen har många följare råder det inga tvivel om, för fotboll är dessutom den populäraste sporten att utöva.

Dragskott kan du läsa allt om hockey. Det är en av Sveriges störa bloggar med 1,3 miljoner besökare. Bloggen tar upp händelser och resultat inom elitserien, division 1 och hockeyallsvenskan. Den är en riktig guldgruva för dig som älskar hockey. Speciellt om du själv inte har möjlighet att följa alla matcher, så kan du ändå hålla koll på resultat och placeringar. Du kan också gå några år tillbaka i tiden och titta på gamla resultat om du så vill.

Sport är för många förknippat med spel och spelande är en bransch som växer starkt på nätet just nu. Självklart finns det även bloggar där du som gillar att satsa på favoritlaget kan läsa om odds och jackpottar inom trav och andra sporter, som på denna sida hos Expressen.

En annan populär kategori av bloggar som också är länkade till tidningar som tar upp det som går under begreppet vardagsmotion och hälsa. I bloggen kan du läsa om träningstrender och hur du lyckas med äggröran, få träningsmotivation och hitta de bästa träningsfynden.