Sverige bloggar

Bli av med tokbaksberoendet

Att sluta röka är något som många människor strävar efter. Dock kan det vara en stor utmaning. Ett beroende har både kroppsliga och psykiska faktorer därför kan det vara otroligt svårt att bryta ditt mönster och förändra dina vanor.

Bra hjälpmedel

Det finns en rad olika hjälpmedel mot rökning. Ett relativt nytt fenomen är e-cigaretter. De har extremt låga koncentrationer av nikotin, dessutom kan de även vara nikotinfria om du så vill. E-cigaretter innehåller inte lika skadliga ämnen som vanliga cigaretter och kan därmed vara ett bra val för dig som vill dra ner och sluta röka.

Vad är e-cigaretter?

Enheten är en batteridriven apparat som innehåller en brännare. Den producerar vattenånga istället för cigarettrök. Du kan som sagt välja en nikotinfri vätska eller ett alternativ med en otroligt liten andel nikotin. En e-cigarett kan efterlikna rutinen, smaken och känslan av vanliga cigaretter. Därför kan det vara ett bra alternativ som kan hjälpa dig att minska ditt nikotinberoende.

På nätet kan du läsa mer om e-cigaretter och produkter som är utvecklade i syftet att motverka cigarettberoende. På Vapify kan du således ta del av ett brett utbud med nya lösningar för ett mer hälsosamt liv och en nyttigare livsstil.